Artikeln publicerades 27 september 2021

Tillfälliga återvinningen tillbaka till Eriksö

Från och med lördag 2 oktober flyttar den tillfälliga återvinningscentralen från Resarö till parkeringen vid Eriksöbadet.

Den ordinarie återvinningscentralen är stängd för ombyggnad fram till årsskiftet. Under byggperioden hänvisar Roslagsvatten till en tillfällig återvinningscentral. Under sommaren har den tillfälliga återvinningen funnits på Resarö men från lördag 2 oktober flyttar den tillbaka till Eriksövägen 31, nära Waxholms roddklubb.

Öppettider: Lördagar och söndagar 09.00-14.00

Den tillfälliga återvinningscentralen har begränsad kapacitet. Mindre mängder avfall, elavfall och farligt avfall tas emot men inte trädgårdsavfall eller skrymmande avfall som kylskåp eller möbler. Roslagsvatten hänvisar dig då till Brännbackens ÅVC i Åkersberga.

För mer information kontakta Roslagsvatten, roslagsvatten.se