logo

Tyck till i årets medborgarundersökning

I Statistiska centralbyråns (SCB:s) årliga medborgarundersökning får kommunens invånare tycka till om sin kommun och dess verksamheter. Vaxholms stad är en av de kommuner som sedan flera år tillbaka deltar i undersökningen.

SCB:s undersökning har skickats ut till ett slumpmässigt urval bland boende i kommunen. Sista dag för att skicka in enkäten med post är 31 oktober och senaste dag fär webbenkäten är 5 november.

 

Ta chansen att vara med att påverka.

 

I undersökningen betygsätts kommunen inom följande tre områden

  • kommunen som en plats att bo och leva på
  • kommunens verksamheter
  • medborgarnas inflytande i sin kommun.

 

Genom att delta hjälper du till att beskriva hur invånarna i Vaxholm ser på kommunen, vilket bidrar till att politikerna kan fatta bättre beslut om vad man ska satsa på i framtiden. Det är frivilligt att delta och givetvis är alla svar anonyma.

 

Publiceringen av resultaten kommer att ske i SCB:s statistikdatabas under december månad. Mer information om undersökningen och vanliga frågor och svar hittar du på SCB:s webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Vid frågor går det också bra att kontakta Jennie Falk Eriksson, kvalitetscontroller i Vaxholms stad, e-post jennie.falk.eriksson@vaxholm.se, telefon 08 - 522 427 19.

2018-10-22