logo

Tyck till i SCB:s medborgarundersökning

I Statistiska centralbyråns (SCB:s) årliga medborgarundersökning får kommunens invånare tycka till om sin kommun och dess verksamheter. Vaxholms stad är en av de kommuner som sedan flera år tillbaka deltar i undersökningen.

I dagarna skickas SCB:s medborgarundersökning ut till ett slumpmässigt urval av Vaxholms invånare. I undersökningen betygsätts kommunen inom följande tre områden


  • kommunen som en plats att bo och leva på
  • kommunens verksamheter
  • medborgarnas inflytande i sin kommun.


Genom att delta hjälper du till att beskriva hur invånarna i Vaxholm ser på kommunen, vilket bidrar till att politikerna kan fatta bättre beslut om vad man ska satsa på i framtiden. Det är frivilligt att delta och givetvis är alla svar anonyma.


Publiceringen av resultaten kommer att ske i SCB:s statistikdatabas under december månad. Mer information om undersökningen och vanliga frågor och svar hittar du på SCB:s webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Vid frågor går det också bra att kontakta Jennie Falk Eriksson, kvalitetscontroller i Vaxholms stad, e-post jennie.falk.eriksson@vaxholm.se, telefon 08 - 522 427 19.


Skriv till oss!

Om du vill lämna synpunkter till Vaxholms stad kan du också använda vår nya e-tjänst ”Skriv till oss”. Förutom synpunkter har du möjlighet att göra en felanmälan och samtidigt markera på en karta var felet finns. Det finns också möjlighet att ladda upp en bild på felet direkt från mobilen.


E-tjänst Skriv till osslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2019-08-22