logo

Kontakta oss

Besöksadress

Hamngatan 52

Telefon

08-541 708 88

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Ungdomsverksamhet

Vaxholms stad bedriver ungdomsverksamhet i lokalen Storstugan. Vi håller öppet tisdagar, torsdagar och fredagar samt andra särskilda tillfällen som skolavslutning och Valborg.

Ungdomsverksamheten riktar sig mot dig som går på högstadiet och gymnasiet. Hos oss har du möjlighet att bland annat träffa kompisar, spela spel, fotboll eller biljard.

Sugen på film- och musikkväll eller kanske tacofredag med kompisar? Kom och gör din röst hörd så planerar vi tillsammans!


Öppettider:

Tisdagar: 17-19

Torsdagar: 17-19

Fredagar: 17-23


Följ oss på instagram @handerivaxholm


Sommarlovsaktiviteter

Vaxholms stad anordnar flera kostnadsfria aktiviteter för dig mellan 6 och 18 år: Bio, yoga och cirkelträning på Storstugan, möjlighet att prova höghöjdsbanorna, kanot och vattenskidor/wakeboard på Eriksö och flera aktiviteter på Vaxholms kastell. Mer information om aktiviteterna och anmälan hittar du i pdf:en under Relaterad information på denna sidan.


FEAST på Lägret 13 juni

För sjätte året anordnar Vaxholms stad, tillsammans med lokala idrottsföreningar och aktörer, skolavslutningsfestivalen FEAST för årskurs 4 och uppåt. Discotält, kiosk, spaceball, fotbollsplan och mekanisk rodeotjur är några av dragplåstren i år. Evenemanget är helt drogfritt och inträdet gratis. Oservera att du bara kan betala med swish eller kort i kiosken. 

 

När: kl. 18–20.30 för årskurs 4–6, kl. 20.30–24 årskurs 6 och uppåt.


Om ungdomsverksamheten

Ungdomsverksamheten ska:

  • bygga på allas lika värde där alla bemöts med respekt, hänsyn och tolerans
  • erbjuda en miljö och aktiviteter som är tillgängliga för alla ungdomar
  • stärka ungdomars självkänsla
  • stärska ungdomarnas lust att delta varför verksamhet och aktiviteter planeras tillsammans med ungdomarna
  • erbjuda möjlighet till nya upplevelser och erfarenheter
  • erbjuda närvarande vuxna som låter alla ungdomar känna sig sedda och hörda, sätter gränser och är goda förebilder i en drogfri verksamhet


 

 

 

Sidan publicerades: 2019-06-12