logo

Kontakta oss

Besöksadress

Eriksövägen 27
185 37
Vaxholm

Telefon

08 - 541 708 00

Har du frågor om innehållet på den här sidan

  • Ingen giltig användare vald.

Miljödiplomering

Vaxholms stad har ett avtal om miljöledning och miljörevision för att kunna miljödiplomera en verksamhet. Att miljödiplomera verksamheten enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas är ett resurs- och kostnadseffektivt alternativ att möta kundernas miljökrav.

Avtalspartners i Miljödiplomering


Miljöledningssystemet innebär att praktiska miljöåtgärder genomförs och att en intern uppföljning sker kontinuerligt.  Uppstart sker genom att kartlägga och rangordna verksamhetens miljöpåverkan i en miljöutredning. Andra delar handlar om utbildning av nyckelpersoner och medarbetare samt att dokument formuleras och revideras vartefter. Slutligen görs en extern miljörevision.

Miljödiplomeringen bygger på grundprinciperna i ISO 14 001 och EMAS. Diplomeringen kan förenkla vägen mot ett certifikat.

 

Kontakta Miljöstegen för utbildning och kostnader i samband med miljödiplomering www.miljodiplomering.com.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Vaxholms avtal

Avtal är skrivet med den ekonomiska föreningen Miljöstegen, som levererar experthjälp och enkla verktyg för att införa ett lätthanterligt miljöledningssystem.

Avtal är skrivet med Sustema EMS konsult AB, som genomför extern miljörevision av miljöledningssystemet.


 

 

 

Sidan publicerades: 2018-10-08