logo

Kontakta oss

Besöksadress

Eriksövägen 27

Telefon

08 - 541 708 00

Ansvarig förvaltning

Ansvarig nämnd

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Utbildningar

Anhörigutbildning

Demensteamet bjuder in till utbildning för dig - make/maka, sambo, barn, granne eller god vän som vårdar en närstående med en demenssjukdom.

 Frågor och svar

Det finns inga artiklar att visa

Nyheter

 • 18 oktober 2019
  Ny pendelbåtslinje Vaxholm–Stockholm
  Läs hela nyheten
  Nästa år sjösätts en ny båtlinje från Rindö via Vaxholm till Strömkajen i Stockholm på försök. Den nya linjen är tänkt att minska restiden till Stockholm med 25 minuter.
 • 18 oktober 2019
  Dykningar i Österhamnen
  Vaxholms stad genomför dykningar längs Österhamnen – Gästhamnen i Vaxholm måndag och tisdag 21 – 22 oktober.
 • 18 oktober 2019
  Ny pendelbåtslinje Vaxholm–Stockholm
  Nästa år sjösätts en ny båtlinje från Rindö via Vaxholm till Strömkajen i Stockholm på försök. Den nya linjen är tänkt att minska restiden till Stockholm med 25 minuter.
 • 17 oktober 2019
  Så tyckte vaxholmare om Vaxholm i dag och i framtiden
  Nu har du möjlighet att ta del av de synpunkter och idéer som fångats upp i arbetet med Vaxholms stads nya översiktsplan.
 • 17 oktober 2019
  Explosion i Vaxholm, ingen person skadad
  En explosion inträffade vid Vaxholms hembygdsgård under natten till torsdag. Ingen person har kommit till skada, men fönster har krossats. Polisen har varit på plats och ärendet är fortsatt polisiärt. Vaxholms stad är i kontakt med berörda myndigheter och bevakar fortsatt utvecklingen.
 • 15 oktober 2019
  Familjehem och jourhem sökes
  Det finns barn och ungdomar som behöver någonstans att ta vägen när de av olika anledningar måste lämna sin egen familj.
 • 11 oktober 2019
  Klimatvåg på Träffpunkt Kanonen
  Hur stort klimatavtryck gör du? 15–17 oktober kan du testa din klimatpåverkan på Träffpunkt Kanonen när Naturskyddföreningens klimatvåg är på plats. 
 • 09 oktober 2019
  Välkommen till Rindö skola
  Torsdag 24 oktober hålls öppet hus i Rindö skola 17.00–19.00. Elever kommer att informera, guida runt i skolan och sälja korv och fika i matsalen.
 • 08 oktober 2019
  Provsmaka Vaxholms skolmat
  Under Kulturnatten håller måltidsenheten i Vaxholm öppet i Kronängsskolans matsal. Ta chansen att provsmaka Vaxholms omtalade skolmat. Biljetterna kostar 40 kronor och finns att köpa på turistbyrån eller biblioteket.  
 • 07 oktober 2019
  Lär dig mer om våra e-tjänster
  Under hela vecka 41 hålls en nationell kampanj med fokus på e-tjänster och tillgänglighet. Passa på att besöka Vaxholms stadsbibliotek och lär dig mer om Vaxholm stads och bibliotekets digitala tjänster.  
 • 04 oktober 2019
  Information och döstädning på Seniordagen
  Tisdag 1 oktober arrangerades Seniordagen i Vaxholm. Ett femtiotal deltagare fick bland annat information från Vaxholms stad, Apoteket och Folktandvården. Efter lunch kom författaren Margareta Magnusson och berättade om sin bok ”Döstädning – ingen sorglig historia”.  

Fler nyheter