logo

Kontakta oss

Besöksadress

Eriksövägen 27
185 37
Vaxholm

Telefon

08 - 541 708 00

Har du frågor om innehållet på den här sidan

Trafik och infrastruktur

slideshow:Ja
slidestart: Ja

 • Biförja Rindö

  Elisabeth Larsen Brolin

 • Dykare i Vaxholms gästhamn

  Elisabeth Larsen Brolin

 • Rådhustorget

  Elisabeth Larsen Brolin

Fotograf  

Det är Vaxholms stads tekniska enhet som genom sina entreprenörer ser till att du som gäst, gående, cyklist och förare kan ta dig fram på ett så säkert och behagligt sätt som möjligt, oavsett om du går i en park eller kör på stadens gator.

 

I Vaxholms stad är det tekniska enheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator och torg, övriga allmänna platser, trafiksäkerhetsfrågor, parkeringsövervakning, kommunens småbåtshamnar, kajer och kommunens gatubelysning. Drift och underhåll utförs av stadens entreprenörer.


På de här sidorna får du information om bland annat trafik och parkeringar, kajer och torg. Här får du även reda på var du gör en felanmälan och hur du söker tillstånd för till exempel torg- och markupplåtelse och tillstånd för boendeparkering. Du kan också ta del av kommunens planarbete som översiktsplanering och detaljplanering.

Frågor och svar

Det finns inga artiklar att visa

Nyheter

 • 08 september 2017
  Kampanjen: Vi är cyklist. När blir du?
  Det är budskapet från 21 kommuner i en gemensam cykelkampanj.
 • 06 september 2017
  Försvarsmakten genomför största övningen på mer än 20 år
  Nästa vecka inleds försvarsmaktsövningen Aurora 17. Det är en nationell övning, där armén, marinen och flygvapnet deltar. Övningen kommer att påverka hela Sverige.
 • 20 juni 2017
  Avstängning av vägar i Rindö hamn
  I juni påbörjar Vasallen arbetet med att anlägga nya ledningar och vägar inom Rindö hamn. Arbetet kommer att medföra en del omvägar och omledningar under byggtiden.
 • 02 maj 2017
  Hamngatan blir gågata med start i juni
  För tredje sommaren i rad blir en del av den centrala Hamngatan i Vaxholm bilfri. I år kommer gågatan att gälla mellan den 1 juni och 31 augusti.
 • 27 april 2017
  Timtaxa för boendeparkering från 1 maj
  Alla skattebetalare i Vaxholm har rätt att ansöka om boendeparkering hos kommunen. Det finns två olika avgifter för boendeparkeringstillstånd. De som bor närmare stadskärnan har en lägre avgift (900 kr) än de som bor längre bort (2 300 kr). Tillståndet gäller ett kalenderår.

Dela sidan