Artikeln publicerades 7 juni 2023

FEAST på Lägret 14/6

Onsdag 14 juni är det dags för det skolavslutning och det årliga evenemanget FEAST. Alla Vaxholms ungdomar är välkomna, från årskurs 4 och upp till 18 år. Vi hoppas på en riktigt festlig kväll!

FEAST är ett alkohol- och drogfritt evenemang som arrangeras av Vaxholms stads ungdomsverksamhet. Inträde och aktiviteter är helt gratis.

På festivalområdet på Lägret kommer det bland annat att finnas ett musiktält, ungdomsgårdens tält, klättervägg, mekanisk tjur, hästskokastning och en uppblåsbar fotbollsplan. Inne på området kommer det också att finnas ett café. Den som vill handla där betalar med swish eller kontanter.

Början av kvällen vänder sig till årskurs 4–6 medan äldre är välkomna från klockan 20.30.

Det går bra att lämna området och komma tillbaka under kvällen. Inga föräldrar får följa med in på området. Det är många vuxna som jobbar på evenemanget och även två vakter från ett vaktbolag.

När, var, hur

När: onsdag 14 juni. Klockan 18.00–20.00 är årskurs 4–6 välkomna, klockan. 20:30–23.00 är årskurs 6 till och med 18 år välkomna.

Var: Lägret, Lägergatan 9 i Vaxholm.

Hur: Inträde och aktiviteter är gratis. Föräldrar och väskor får inte följa med in på området. Vuxna från Vaxholms stad arbetar med evenemanget tillsammans med två vakter från ett vaktbolag.

Kontaktinformation

För frågor kontakta ungdomsgården, e-post: ungdomsgard@vaxholm.se eller telefon 08-541 708 88.