Artikeln publicerades 25 oktober 2021

Föreläsning för företagare

Vilka är de utmaningar vi står inför i besöksbranschen? Vaxholms stad bjuder in dig som driver eller representerar ett företag i Vaxholm till den digitala föreläsningen Besöksnäring i klimatförändring tisdag 23 november.

Linda Staaf kommer under en timme att presentera grunderna och öka förståelsen för en hållbar utveckling av turismen. Vilka är de utmaningar vi står inför i branschen? Vilka scenarier kan vi vänta om vi inte tänker till och ställer om? Vad vi alla kan göra för att förändra oss själva och våra verksamheter?

Detta är en föreläsning som kan fungera som en ögonöppnare. Det är ju först när man ser helheten som man verkligen förstår och själv kan börja agera. Föreläsningen varvas med information om vad hållbar turism är och hur Linda som företagare själv arbetar för att göra sitt eget företag så hållbart som möjligt.

Linda Staaf har arbetat inom turistindustrin i över 25 år, sedan 2009 som egenföretagare inom aktivitetsbranschen. Hon har utbildat och föreläst om hållbar turism sedan 2016.

Mer information om Linda och hennes företag hittar du här Länk till annan webbplats..

När var hur

När: Tisdag 23 november klockan 8.30–9.30.

Pris: Föredraget är kostnadsfritt.

Anmälan: Anmäl dig till Ulrika Delldén, e-post: Ulrika.Dellden@vaxholm.se , senast torsdag 18 november.
Länk till mötet kommer att skickas ut med mejl måndag den 22 november.

Mer information:

För frågor kontakta Ulrika Delldén eller Mikaela Lodén, Vaxholms Turistbyrå, telefon 08-541 314 80