Artikeln publicerades 22 februari 2021

Rekryteringsträff för sommarjobb 2/3

Tisdag 2 mars ordnar Vaxholms stad rekryteringsträff på uteserveringen på Kabyssen på Vaxholms hotell. Medarbetare söks till äldreomsorgen och hemtjänsten men också till Vaxholms hotell och Fredsriksborgs hotell. Både ungdomar och vuxna kan söka och ingen föranmälan krävs.

Vaxholms stads Äldreboende (SÄBO) och hemtjänsten söker diverse vårdpersonal, både utbildad och outbildad. Du behöver vara 18 år och för arbete i hemtjänsten behöver de sökande ha körkort. För sommarjobb inom äldreboende och hemtjänska kan du gå in direkt och anmäla intresse för att bli timvikarie. Läs mer här. Länk till annan webbplats.

Vaxholms hotell och Fredriksborgs hotell söker medarbetare från 15 år och uppåt inom kök och servering, både lunch och kvällar samt helger.

För att minimera risken för smittspridning kommer rekryteringsträffen att hållas på uteserveringen Kabyssen på Vaxholms hotell. Träffen sker alltså utomhus men med tak och infravärme. En ansvarig person vid ingången ser till att maxantalet besökare inte överskrids.

Tid och plats:

Datum: tisdag 2 mars.

Tid: klockan 13.00–16.00.

Plats: uteserveringen Kabyssen på Vaxholms hotell.

Mer information:

För frågor kontakta Vaxholms jobbcoach Clas-Henric Wallgren, 08–54170813, e-post clas-henric.wallgren@vaxholm.se.

Händer i kontorsmiljö