Artikeln publicerades 22 februari 2021

Sportlovsaktiviteter för dig i högstadiet

Under sportlovet vecka 9 ordnar Vaxholms stad trängselfria gratisaktiviteter under veckan för dig som går i högstadiet.

Här är sportlovsprogrammet:

Tisdag 2 mars

Koda ditt eget datorspel, Digital workshop i spelprogrammering klockan 13–15 för dig som går i högstadiet. Gillar du att spela datorspel? Prova på att koda ditt alldeles eget datorspel i programmet Scratch tillsammans med ungdomarna från föreningen Hemkodat i en kostnadsfri digital workshop.

Du deltar digitalt hemifrån och du behöver en dator och internetuppkoppling. Workshopen sker via Google Meet som är gratis och du behöver inte ladda ner något program.

Anmäl dig till lisa.nyberg@vaxholm.se med namn, årskurs och mailadress dit du vill att informationen och länken till workshopen ska skickas. Först till kvarn gäller!

Onsdag 3 mars

Fritidsgården på Storstugan öppet klockan 17–19 för dig på Kronängsskolan. Max 16 besökare. Vi bjuder på fruktsallad och spelar tv-spel och sällskapsspel.

Prova på dansaerobics med blandade musikstilar (pop, hip hop, latino) i stora salen med

Hansson & Restore klockan 17.50–18.30. För dig på Kronängsskolan.

Torsdag 4 mars

Träna i utegymmet på Eriksö med Niklas och Lisa från fritidsgården klockan 13.30–14.30. Vi bjuder på frukt och smoothie till alla deltagare. Klä dig varmt! För dig i högstadiet och gymnasiet.

Fritidsgården på Storstugan öppet klockan 17–19 för dig på Kronängsskolan. Max 16 besökare. Vi bjuder på toast och drickchoklad. Mini-innebandy-turnering i stora salen med start klockan 17.30.

Fredag 5 mars

Fritidsgården på Storstugan öppet klockan 17–23 för dig på Kronängsskolan. Max 16 besökare. Vi bjuder på hemmagjord pizza och kör musiktävling med goda priser i stora salen.