Artikeln publicerades 10 februari 2023

Sveriges största rekryteringsmässa 16–17 februari

Söker du nytt jobb eller en spännande utbildning, eller funderar du på att starta eget företag? 16–17 februari arrangeras Sveriges största rekryterings- och utbildningsmässa Bazaren på Stockholm Waterfront.

Drygt 100 arbetsgivare är på plats och söker personal inom bland annat försäljning, besöksnäring, kontor, transport, IT, teknik, logistik, skola och vård- och omsorg. De lediga tjänsterna finns både i Stockholmsregionen och i Norrland.

En särskild avdelning på mässan vänder sig till den som är intresserad av att utbilda eller vidareutbilda sig. Här finns representanter för högskolor, komvux, yrkeshögskolor, SFX (svenska för yrkesutbildade), folkhögskolor och annan vuxenutbildning.

Du som funderar på att starta eget har möjlighet att testa dina idéer både på företag och organisationer som arbetar med rådgivning och stöd om hur man startar och driver ett eget företag.

Mässan arrangeras av Region Stockholm i samarbete med Arbetsförmedlingen, Länsstyrelsen och Nyföretagarcentrum. Gratis inträde, ingen föranmälan krävs.

När: 16–17 februari klockan 10.00–16.00.

Var: Stockholm Waterfront Congress Centre.

Hitta hit: Stockholm Waterfront ligger precis bredvid Stockholms Centralstation. Adressen är Nils Ericsons plan 4 och du kan gå in via Klarabergsviadukten 59.

Mer information

Läs mer om rekryteringsmässan Bazaren här:

Region Stockholm, Bazaren Länk till annan webbplats.