Artikeln publicerades 17 juni 2015

Vilken lyckad skolavslutningskväll!

Det blev ett otroligt lyckat skolavslutningsarrangemang. Över 450 ungdomar kom och deltog på årets skolavslutnings FEAST. Det var mer än en fördubbling av besökare från tidigare år. Det rådde full aktivitet och fullt ös i många timmar och i år blev det än mer förträffligt då det hela ägde rum på Lägret, centralt på Vaxön.

-Vi fick en chans att visa upp oss på ett helt annat sätt, vilket i sin tur medförde massa fina komplimanger från omgivningen om hur bra de tyckte att allt verkade och det värmer, sa Sabina Rydberg från Storstugan som tillsammans med Miriam Ekholm har samordnat festligheterna.

Stort tack till kyrkan, IFK Vaxholm, Vaxholms golfklubb, Waxholms gymnastikförening, Rindögården samt all personal på fritidsgården för att de såg till att detta kunde bli av och blev så lyckat. Även tack till sponsorerna Lions och Hyreshuset, samt nattvandrarna, polisen, mc-klubben och fältarna som slet under kvällen på annat håll!

-Det är kul att se ett sånt bra samarbete i kommunen kring detta, och tack för alla glada tillrop, både från vuxna och barn. Det är dom som hjälper en att förstå att det är värt mödan, fortsatte Sabina.