Jobba hos oss i Vaxholms stad

Vi erbjuder arbete i en liten kommun med hög ambitionsnivå, bredd i uppdraget och med stor möjlighet att lära och utvecklas.

Vaxholms stad är en av Sveriges snabbast växande kommuner, och därmed en av de attraktivaste kommunerna i Stockholms närhet. Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt.

En mindre kommun innebär bredare uppdrag och ansvarsområden, stort eget ansvar, korta beslutsvägar och möjlighet till påverkan av verksamheten.

Lediga jobb i Vaxholm

För att läsa en annons och för att göra en ansökan klickar du på länken i listan nedan och därefter "Ansök här". För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi ett digitalt ansökningsformulär.

Ansökan kan göras ända fram till klockan 23:59 sista ansökningsdagen.

När du har skickat in din ansökan får du ett mail om att vi har mottagit den. Om du inte får något mail har din ansökan inte registrerats och du bör skicka om den alternativt kontakta HR-enheten: hrsupport@vaxholm.se.

Kontaktinformation

Frågor om hur du ansöker och fyller i ansökningsformuläret ställer du direkt till Support Visma Recruit på telefonnummer: 0771-693 693.

Frågor om specifika tjänster besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.