Jobba hos oss i Vaxholm

Vill du arbeta bland människor som tycker om att göra skillnad för Vaxholmsbon och där du får många härliga kollegor?

Tveka inte, sök jobb hos oss! Våra värdeord är Samspel, Engagemang och Respekt och de genomsyrar vår verksamhet och vårt förhållningssätt.

Att jobba i Vaxholms stad innebär att du kommer att arbeta i en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges uppdrag med stort eget ansvar ochmöjligheter att påverka. Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och sinne för service.

Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du ärengagerad i ditt arbete.

Vaxholms stad är en attraktiv skärgårdstad som med småskalighet och effektiv kommunal service erbjuder invånare och näringsidkare
en attraktiv och stimulerande livs- och arbetsmiljö med närhet till skärgård, natur och storstad. I kommunen arbetar 1200 personer.
Det tar cirka 40 minuter att åka med buss från centrala Stockholm, och cirka en timme med Vaxholmsbåt.

Lediga jobb i Vaxholm

För att läsa en annons och för att göra en ansökan klickar du på länken i listan nedan och därefter "Ansök här". För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi ett digitalt ansökningsformulär.

Ansökan kan göras ända fram till klockan 23:59 sista ansökningsdagen.

När du har skickat in din ansökan får du ett mail om att vi har mottagit den. Om du inte får något mail har din ansökan inte registrerats och du bör skicka om den alternativt kontakta HR-enheten: hrsupport@vaxholm.se.

Kontaktinformation

Frågor om hur du ansöker och fyller i ansökningsformuläret ställer du direkt till Support Visma Recruit på telefonnummer: 0771-693 693.

Frågor om specifika tjänster besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.