Angelica - e-strateg

Utbildad socionom med vidareutbildning i organisations-och verksamhetsutveckling. Arbetar övergripande med digitalisering, välfärdsteknik och e-hälsa inom socialförvaltningens verksamhetsområden.

”Det känns roligt med en arbetsgivare som uppmuntrar till interna karriärvägar!”

Vad lockade dig att söka jobb i Vaxholms stad?
—Jag lockades av litenheten i Vaxholm. Jämfört större kommuner är det lättare att överblicka sitt verksamhetsområde och få möjlighet att arbeta bredare med ansvar för fler delar. Sen är det roligt att få vara en del i det viktiga arbete som en kommun gör och bidra till att öka levnadsvillkoren och tryggheten för våra medborgare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?
—Mycket av min tid spenderas i möten eller framför datorn. Jag jobbar nära vår verksamhetsutvecklare, där mitt fokus är hur vi med hjälp av digitalisering kan förbättra våra verksamheter och underlätta för vår personal. Det blir även en och annan utredning samt samverkan med andra kommuner och myndigheter.

Vad är viktigt för dig på din arbetsplats?
—För mig är det viktigt med högt i tak och möjlighet att påverka mitt eget arbete. I en mindre organisation får man också vara med i projekt och hjälpas åt med saker utanför sitt vanliga arbetsområde, vilket leder till många tillfällen att lära nytt och utvecklas.

Vad uppskattar du mest med Vaxholms stad som arbetsgivare?
—Den trevliga stämningen och att det finns en vilja att satsa på kvalitetsfrågor och utveckling. Det finns också goda utvecklingsmöjligheter för de anställda. Jag har själv fått möjlighet att byta tjänst när det var dags för nya utmaningar. Det känns roligt med en arbetsgivare som uppmuntrar till interna karriärvägar!