Cykling och cykelvägar

I Vaxholm finns det ett flertal cykelvägar och cykelleder. I Vaxholmskartan får du en överblick och i Naturkartan ges tips på populära cykelleder.

I Vaxholm finns det markerade cykelleder och cykelvägar som passar både landsvägscykling och mountainbike. Terrängcykling är tillåten på anvisade leder i Bogesund, som erbjuder varierad och naturskön terräng.

Här kan du hitta cykelvägar i Vaxholm

På Vaxholmskartan Länk till annan webbplats. kan du se var alla cykelvägar och cykelbanor går över Vaxholm. Du kan också få en översikt över detta i Vaxholms stads cykelkarta (pdf) Pdf, 6.6 MB..

Tips på populära cykelleder i Vaxholm ges i Naturkartan Länk till annan webbplats., som också kan laddas ned som en app.

Bogesund

Inom reservatet finns det ett nät av markerade vandringsleder och ridstigar. Terrängcykling är tillåtet på vissa anvisade leder. På Bogesundskartan (pdf) Pdf, 1.5 MB. kan du se var dessa är, samt vilka aktuella regler som gäller.

Kontaktinformation

All typ av felanmälan går via Vaxholms stad för hantering och bedömning. Du kan göra en felanmälan skriftligen via e-post eller genom att fylla i ett formulär. För mer information, besök sidan Felanmälan.

Vill du inte anmäla ett fel utan istället framföra en synpunkt eller ställa en fråga? Använd Vaxholms stads e-tjänst Skriv till oss Länk till annan webbplats..