• Ta en tur till Vaxholm på fredag kväll
  Ta en tur till Vaxholm på fredag kväll
  Fotograf:
 • Norrhamnen
  Norrhamnen i Vaxholm
  Fotograf: Jesper Wahlström
 • Skärgårdsmarknad Vaxholm 19 augusti
  Skärgårdsmarknad Vaxholm 18 augusti
  Fotograf: Jesper Wahlström
 • Skärgårdsbåtens dag
  Skärgårdsbåtens dag 13 juni
  Fotograf: Jesper Wahlström
 • Fira Nationaldagen, 6 juni, i Vaxholm!
  Fira Nationaldagen, 6 juni
  Fotograf:

Aktiviteter

Konferens, Fest & Aktivitet på Vaxholms Kastell!

 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:
 • Fotograf:

På Vaxholms Kastell och Badholmen har vi plats för både små, personliga möten och riktigt stora event.

Vi tar hand om er!

När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Oavsett om du kommer till oss för att hålla fest eller konferens, står vi fullt rustade för att ta hand om din vistelse hos oss. Vi har lokaler för alla behov.

Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig – vi tänker på alla bröllop, fester, event och konferenser som om de vore våra egna.

Våra konferenslokaler: Här finns allt ifrån stora konferenslokaler till mindre mötesrum, alltid fullt utrustade med den teknik som ni kan tänkas behöva. I vår största konferenslokal finns plats för upp till 180 personer.

För mer fakta om våra lokaler: http://www.kastellet.com/konferens/lokalfakta/


Lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varann och komma varandra närmare. Vi har spännande och roliga aktiviteter som passar oavsett om det gäller teambuilding, en fest, familjeutflykt eller barn på skolresa.

Fångarna på Kastellet (10 - 100 pers.)

Fångarna på Kastellet består av lag på upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar

Uppdrag Kastellet (10 - 60 pers.)

Gruppen delas in i lag som under spelets gång ställs inför flera svåra val där snabba beslut måste tas. Varje lag får varsin surfplatta för att lösa uppgifterna.  

Lagkampen (10 - 500 pers.)

I Lagkampen finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp. Och att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.

Dinner game (10 - 60 pers.)

Kastellets Dinner Game är en lagaktivitet som spelas under middagen i två omgångar på cirka 15 minuter vardera. Spelet spelas på en surfplatta och innehåller en blandaning av frågor i olika svårighetsgrader. Frågorna är framtagna för att sätta igång diskussioner och ge många skratt – ett roligt inslag i middagen och ett bra sätt att göra kvällen extra trevlig!

Våra restauranger

Våra restauranger har erkänt bra kök och är omsorgsfullt lagad på förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Våra menyer är välkomponerade och noggrant sammansatta. Låt vår mat och dryck förhöja er skärgårdsupplevelse!

Restaurang Pansarbatteriet andas historia med sina tegelklädda väggar och valv som tar dig till Kastellets inre. Härifrån har du panoramautsikt över Rindösundet medan du njuter av vällagad mat och utvalda drycker. Det här är en riktig liten pärla i skärgården!

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm, populär såväl för företagsfester som bröllop. Om du frågar oss så finns det ingen plats som är så mycket sommar som Badholmen. Här finns två restauranger att välja på; Magasinet rymmer upp till 130 gäster och Kalaset är lite mindre och rymmer 44 hungriga besökare.

Prisexempel:

Kontakt

Kontakt: Susanne Frobe
Adress: Kastellet
Post.nr: 18599 Vaxholm
Tel.nr: 46-08-12004870
Alt. Tel.nr:
E-post: info@kastellet.com
Webbplats: http://www.kastellet.com