• Ta en tur till Vaxholm på fredag kväll
  Ta en tur till Vaxholm på fredag kväll
  Fotograf:
 • Norrhamnen
  Norrhamnen i Vaxholm
  Fotograf: Jesper Wahlström
 • Skärgårdsmarknad Vaxholm 19 augusti
  Skärgårdsmarknad Vaxholm 18 augusti
  Fotograf: Jesper Wahlström
 • Skärgårdsbåtens dag
  Skärgårdsbåtens dag 13 juni
  Fotograf: Jesper Wahlström
 • Fira Nationaldagen, 6 juni, i Vaxholm!
  Fira Nationaldagen, 6 juni
  Fotograf:

Linnea Stensils

Linnea Stensils

Linnea Stensils

Svensk landslags-kanotist


Koppling till Vaxholm:

Jag är född och uppvuxen i Vaxholm och paddlar kanot för Vaxholms kanotsällskap. När jag inte är hemma och tränar på Vaxholms fina paddelvatten så tävlar jag runt om i världen tillsammans med Svenska landslaget i kanot.

Det jag uppskattar med Vaxholm:

Jag älskar Vaxholm på sommaren, det är en liten men väldigt fin stad! Man kan se vatten överallt och lätt ta sig längre ut i skärgården med båt - eller varför inte kanot!

Vaxholms betydelse för mig:

Vaxholm betyder mycket för mig! Jag har bott här i hela mitt liv och tränat här sedan jag var 6 år gammal. Vaxholm erbjuder perfekt träning med fantastiska paddelvatten och många träningskompisar. Det är även här jag har min familj och alla mina vänner. Att få komma hem till Vaxholm när jag varit borta på långa träningsläger är bland det bästa som finns!

Mitt bästa Vaxholmstips:

Självklart vill jag tipsa om sjösports-centret nere på Eriksö på Vaxön! Söderhamnen nere på stan med alla Waxholmsbåtar är också värd ett besök. En plats som jag ofta själv besöker är berget vid Norrhamnen, där kan man se fina solnedgångar och sitta själv och fundera lite.