Boka idrottsanläggning och lokal

I Vaxholms stad finns det flera hallar som idrottsföreningar, sällskap eller privatpersoner kan hyra.

Som privatperson, förening eller företag går det att hyra en gymnastiksal på Vaxö skola, Resarö skola eller Rindö sporthall för olika sportsammankomster eller mindre kalas.

Det går också att hyra tider i sporthallar, ishallen eller på fotbollsplanen i Campusområdet för olika sportsammankomster. Det inte tillåtet att anordna kalas med förtäring i någon av inomhushallarna.

Bokning av enstaka tider för privatpersoner

Det är just nu är det inte tillåtet för privatpersoner att boka enstaka tider i kommunens idrottslokaler på grund av covid-19 och den rådande pandemin.

Läs mer under Viktig information med anledning av covid-19

Vaxholms stad går live med digitalt boknings- och bidragssystem

Vaxholms stad och tekniska enheten är nu glada att kunna starta upp det efterlängtade digitala boknings- och bidragssystemet. Här kan du själv söka och boka lediga tider både som förening och som privatperson.

Ansökan terminstider för privatpersoner

Som privatperson kan du ansöka om en terminstid i någon av kommunens idrottsanläggningar.

Terminstider avser en timme per vecka under terminen. Avbokning eller återbetalning av tid är ej tillåtet. För att omboka tid som ej kan nyttjas, kontakta tekniska enheten för hjälp.

Ifylld ansökningsblankett ska skickas till tekniska@vaxholm.se

Ansökan terminstider privatpersoner - HT 2021 Pdf, 244.2 kB, öppnas i nytt fönster.

PDF-blanketten är ifyllningsbar men inte tillgänglighetsanpassad. Kontakta oss om du behöver hjälp att ta del av innehållet på alternativt vis - Tillgänglighetsredogörelse Länk till annan webbplats..

Mer information

För att läsa mer om de gällande avgifterna för idrottslokaler i Vaxholms stad, läs Vaxholms stads taxor och avgifter antagna av kommunfullmäktige under avsnitt 4.5 Avgifter inom idrotts- och friluftsliv.

Vaxholms stads avgifter och taxor