Boka idrottsanläggning och lokal

I Vaxholms stad finns det flera hallar som idrottsföreningar, sällskap eller privatpersoner kan hyra.

Som privatperson, förening eller företag går det att hyra en gymnastiksal på Vaxö skola, Resarö skola eller Rindö sporthall för olika sportsammankomster eller mindre kalas.

Det går också att hyra tider i sporthallar, ishallen eller på fotbollsplanen i Campusområdet för olika sportsammankomster. Det inte tillåtet att anordna kalas med förtäring i någon av inomhushallarna i Campusområdet.

Vaxholms stads digitala boknings- och bidragssystem

Vaxholms stad och tekniska enheten kan nu presentera det digitala boknings- och bidragssystemet för stadens invånare. Här kan föreningar boka och administrera sina bokningar för sin föreningsverksamhet och du som privatperson kan själv leta efter och boka lediga tider i kommunens idrottslokaler.

Inloggning sker med mobilt bank-ID efter registrering av ett personligt konto och privatpersoner kan nu betala direkt på sidan antingen via Swish eller bankkort.

För att läsa om priser för olika lokaler gå till Taxor och avgifter och för att läsa om de villkor och regler som finns när du bokar en lokal i kommunen gå till Villkor och regler för dig som hyr.

Mer information

För att läsa mer om de gällande avgifterna för idrottslokaler i Vaxholms stad, läs Vaxholms stads taxor och avgifter antagna av kommunfullmäktige under avsnitt 4.5 Avgifter inom idrotts- och friluftsliv.

Vaxholms stads avgifter och taxor