Artikeln publicerades 23 mars 2022

Bli digital – inspirationsträff för företagare

Vaxholms stad, Länsstyrelsen och Telia välkomnar Vaxholms företagare till ett event där du får lära dig mer om och inspireras av digitaliseringens möjligheter. Kom och ställ frågor och få hjälp med just det ditt företag behöver.

Hur marknadsför du ditt företag på nätet? Vilka digitala arbetssätt är du intresserad av? Har du koll på digitala videosamtal och möten? Vilka typer av säkerhetslösningar passar ditt företag? Vad är ett molnbaserat ekonomisystem?

Vaxholms stad välkomnar tillsammans med Telia och Länsstyrelsen Stockholm dig som företagare till ett inspirationsevent på Vaxholms kastell för dig som vill veta mer om hur digitalisering kan underlätta ditt arbete. Projektet finansieras av Tillväxtverket samt Europeiskaregionala utvecklingsfonden.

Träffa experter

På plats på Kastellet finns digitala pionjärer och experter som ger dig kunskap om verktygen du behöver och hur du går från ett analogt till ett digitalt arbetssätt. Våra experter hjälper också dig som redan är digital att nå ännu längre. Under eventet varvas samtal runt bord med miniföreläsningar för att du ska få med dig så mycket kunskap som möjligt.

Vi tillhandahåller datorer, men om du vill får du också ta med dina egna digitala verktyg så som mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Anmäl dig redan idag

Träffarna är kostnadsfria och det bjuds på inspiration och förtäring. Det finns två sittningar, anmäl dig till den som passar dig bäst. Antalet platser per tillfälle är begränsat så passa på att anmäla dig redan idag.

När: tisdag 5 april.

Var: Vaxholms Kastell.

Sittning 1: Transportbåt avgår 09.30, event 10.00 – 12.00.

Sittning 2: Transportbåt avgår 14.30, event 15.00 – 17.00.

Anmälan: Mejla anmälan till Vaxholms stads näringslivssamordnare, e-post: naringsliv@vaxholm.se.