Kulturskolan

Kulturskolan i Vaxholms stad finns till för dig som vill utveckla ditt intresse för musik och kultur. Här kan du spela instrument, sjunga, spela teater och skapa med bild och form.

Kulturskolans administration och större delen av undervisningen bedrivs i Kronängsskolan. Viss undervisning äger även rum på Resarö skola, Rindö skola och Söderfjärdsskolan.

Kurskatalogen är öppen

Välkommen att boka kurs på studyalong.se/vaxholm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Kurskatalogen uppdateras kontinuerligt.

Vaxholms Kulturskola är till för barn och unga 6-21 år som är folkbokförda i Vaxholms kommun eller som har minst en vårdnadshavare som är folkbokförd i kommunen.

Om en kurs är fullbokad kan du göra en intresseanmälan. En intresseanmälan är inte en köplats. Om det eventuellt skulle uppstå ledig plats under terminen kommer ni få erbjudande om att boka er på denna. Intresseanmälan gäller endast innevarande termin.

Enkät 2022

Under maj 2022 fick alla vårdnadshavare till barn i kulturskolan möjlighet att besvara en enkät om verksamheten. Syftet med enkäten är att vi i kulturskolan ska få en nulägesbild och bli bedömda i vårt arbete. Det fanns också möjlighet till fritextsvar.

Vår ambition är att brukarenkäten ska vara ett återkommande inslag i kulturskolans förbättringsarbete och genomföras en gång per år.

Vi ser väldigt goda resultat i trivsel, trygghet och nöjdhet.

Efter en genomgång av fritextsvaren identifierades önskemål om fler konstuttryck, tillgänglighet i alla Vaxholms grundskolor samt tydligare kommunikation kring ändrade eller inställda lektionstider.

Kulturskolans enkät 2022 Pdf, 470.3 kB.

Kontaktinformation

Petri Goman, kulturskolechef
Telefonnummer: 08-541 708 80

Jane Larnefeldt, expedition/administration
Telefonnummer: 08-541 708 70

Besöksadress: Kronängsskolan, Ingenjörvägen 1, 185 34
E-post: kulturskolan@vaxholm.se