Information från Vaxholms stad

Du som hittat hit via en QR-kod: Välkommen! Här nedan finns länkar vidare till alla de sidor som vi informerat om via anslag inne i centrala Vaxholm.

Vaxholms stads webbplats är navet i vår kommunikation och du hittar vårt nyhetsflöde på startsidan, men vi delar också information i flera andra kanaler:

Vi i Vaxholm

"Vi i Vaxholm" är stadens tidning som skickas hem till alla Vaxholmsbor. Här finns en digital tillgänglighetsanpassad version av alla nummer av Vi i Vaxholm.

Sociala medier

Vaxholms stad finns på facebook och på Instagram kan du följa turistbyrån och Vaxholms stads bibliotek. Mer information om våra verksamheters närvaro i sociala medier hittar du på sidan om sociala medier.

Vilka beslut tas i Vaxholm?

Ta del av nämndernas beslut och kommunfullmäktiges direktsändningar på Kommun och politik.

Digitala skärmar på stan

Kommunen har digitala informationsskärmar centralt i Vaxholm. Vid en större kris i samhället används de för krisinformation.

Utforska Vaxholm

Få tips om vad du kan se och göra i Vaxholm hos turistbyrån i rådhuset och på webbplatsen destination Vaxholm Länk till annan webbplats..

Träffpunkt Kanonen

Träffpunkt Kanonen erbjuder många aktiviteter för seniorer och har en egen informationssida här på webbplatsen: Träffpunkt Kanonen.

Följ kajrenoveringen

Ett omfattande arbete med kajerna i centrala Vaxholm pågår till 2026. Läs mer på sidan Renoveringen av Vaxholms kajer.

Ge synpunkter eller anmäl ett fel

Använd vår e-tjänst ”Skriv till oss” för att lämna synpunkter eller anmäla ett fel.

Skriv till oss, Vaxholms stads e-tjänst Länk till annan webbplats.

Prata med oss

Ring kommunens växel på 08-541 708 00 så hjälper vi dig till rätt person.