Turistinformation

Du som vill utforska Vaxholms stora utbud av naturupplevelser, mat, sevärdheter och andra attraktioner kan besöka destinationvaxholm.se eller vända dig till Vaxholms turistbyrå.

destinationvaxholm.se

Den nylanserade versionen av destinationvaxholm.se Länk till annan webbplats. riktar sig till såväl vaxholmsbor som besökare. Här hittar du information om naturområden, aktiviteter, sevärdheter, restauranger, boenden och evenemang.

Destination Vaxholm är en samverkansorganisation där både näringsliv, föreningar, fastighetsägare och kommun samverkar. Den nya besökssidan har utformats i samarbete mellan Destination Vaxholm och Vaxholms stad.

Vaxholms turistbyrå

Vaxholms turistbyrå är belägen i stadens vackra rådhus som byggdes på 1880-talet, av arkitekterna Axel och Hjalmar Kumlien.

Vaxholms turistbyrå hjälper dig gärna med information om sevärdheter, evenemang, restauranger och boenden i Vaxholm. På turistbyrån finns även kartor över promenad- och cykelstråk i Vaxholm.

Turistbyrån är öppen klockan 10.00-15.00 på vardagar och 11.00-15.00 på helger från 1 oktober till 30 april. Det är stängt på julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen. Maj och september är öppettiderna 10-15 alla dagar i veckan. Juni, juli augusti är det öppet alla dagar 10.00-17.00.

Kontaktinformation

Destination Vaxholm
E-post: info@destinationvaxholm.com

Vaxholms turistbyrå
Besökadress: Rådhustorget 1, Vaxholm
Telefonnummer: 08-541 314 80
E-post: turistbyran@vaxholm.se