Markanvisning

Vaxholm är i en expansiv period och vi tar gärna emot intresseanmälningar för att vara med och fortsätta utveckla staden.

Ni kan anmäla ert intresse att bygga i Vaxholm via vår e-tjänst Intresseanmälan köp av kommunal mark. När er intresseanmälan har skickats in förs uppgifterna in på en intresselista. Intresseanmälan finns kvar i fem år enligt Vaxholms stads markförsäjningspolicy (pdf) Pdf, 555.5 kB..

En markanvisning sker vanligtvis genom en markanvisningstävling. I vissa fall kan marken direktanvisas. Vid markanvisningstävling hör vi av oss till er som skickat in en intresseanmälan som stämmer överens med projektet. Tävlingen annonseras även på kommunens webbplats. Vid direktanvisning kontaktar vi er om det blir aktuellt.

Anökningsblanketter och e-tjänster

Om ni är intresserade av att köpa mark av kommunen, använd e-tjänsten nedan.
Det företag som vill exploatera kommunens mark kan göra en intresseanmälan för markanvisning via Vaxholms stads e-tjänst. E-tjänsten riktar sig inte till privatpersoner.

Kontaktinformation

Har ni frågor om markanvisning, kontakta oss via e-post: exploatering@vaxholm.se

Mer information

PDF-dokumenteten är inte tillgänglighetsanpassade. Kontakta oss om du behöver hjälp att ta del av innehållet på alternativt vis - Tillgänglighetsredogörelse Öppnas i nytt fönster.