Artikeln publicerades 8 oktober 2019

Provsmaka Vaxholms skolmat

Under Kulturnatten håller måltidsenheten i Vaxholm öppet i Kronängsskolans matsal. Ta chansen att provsmaka Vaxholms omtalade skolmat. Biljetterna kostar 40 kronor och finns att köpa på turistbyrån eller biblioteket.

På fredag 11 oktober är det Kulturnatt i Vaxholm då vaxholmarna har möjlighet att uppleva alla möjliga former av kultur på hemmaplan. Flera av programpunkterna arrangeras i Kronängsskolan där måltidsenheten under kvällen kommer att servera en typisk skollunch i matsalsalen.

Vaxholms måltidsenhet har flera gånger blivit uppmärksammad för sin höga kvalitet på skolmaten. På Kronängsskolan serveras dagligen en buffé av en handfull olika varmrätter, många olika grönsaker, sallader och tillbehör.

Boka in Kulturnatten på fredag och passa på att provsmaka vaxholmsbarnens goda skollunch.

För barn i förskoleålder ordnas samtidigt aktiviteten ”småkockarna” där barnen får testa kockkläder och göra sin egen ”håriga” macka.

När och var?

När: Under Kulturnatten 11 oktober, från klockan 18.00–20.00

Var: Kronängsskolans matsal

Biljetter: Finns på biblioteket eller turistbyrån i rådhuset. Priset är 40 kronor. Återstående biljetter kommer att säljas utanför matsalen under kvällen 11 oktober.