Artikeln publicerades 2 juli 2020

Vi hjälps åt i Vaxholm - västar till företagare

Runt om i stan skyltar vi sedan en tid för att inför turistsäsongen påminna invånare och besökare om allas vårt egna ansvar att hålla avstånd. Nu erbjuder vi även västar till företagare. Med västarna visar vi att vi samarbetar i Vaxholm för göra samhället tryggt. Även om det uppstår trängsel denna mycket speciella sommar.

Västar att använda under coronapandemin, med text på ryggen: "Tillsammans gör vi Vaxholm tryggt. Håll avstånd till varandra"

Det kan inte nog betonas hur viktigt det är att vi alla var till mans fortsätter hjälpas åt med att följa rekommendationerna, för att minska smittspridning i den pågående pandemin. Vi får inte tappa fokus ens under semestern.

Företagare och vaxholmsbor hjälps alla åt i detta arbete. Vi har nu tagit fram vita funktionsvästar med ett budskap om att vi samarbetar i Vaxholm. Dessa skulle vi bli glada över att få erbjuda näringsidkare som vill använda dem på olika platser i Vaxholm. Budskapet på ryggen är:

”Tillsammans gör vi Vaxholm tryggt. Håll avstånd till varandra” (se bild)

Vi har nu ett antal vita ”håll-avstånd-västar” och vi erbjuder dem gratis till näringsidkare om ni ser att ni kommer kunna använda dem i era verksamheter i sommar och kanske även i höst. Västarna är inte profilerade med Vaxholms stads logga, just för att alla ska kunna använda dem oavsett var i Vaxholm man verkar.

Västarna finns att hämta på turistbyrån mitt i stan, och du kan också kontakta kommunikationsenheten om du vill hämta dem på kommunhuset.

Vi delar ut till näringsidkare så långt lagret räcker.

Stort tack alla för att ni på olika sätt hjälper oss i arbetet med att behålla Vaxholm tryggt!

Kontakta oss för mer information:

Kommunikationsenheten telefon: 08 – 541 708 00
Turistbyrån telefon: 08 – 541 314 80