Bli timvikarie

Vi söker kontinuerligt engagerade och duktiga timvikarier till våra verksamheter.

Intresseanmälan

Du kan lämna en intresseanmälan om att bli timvikarie via Vaxholms stads e-tjänst. Välj "Övriga tjänster" och därefter "Intresseanmälan timvikarie i Vaxholms stad". Intressenanmälan timvikarie, e-tjänst Länk till annan webbplats.

Äldreomsorg

Som timvikarie inom hemtjänsten/äldreomsorgen ger du äldre och personer med funktionsnedsättning stöd, service och omvårdnad utifrån den enskildes behov och önskemål.

I våra verksamheter kan du jobba dag, kväll, natt och helg.

Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens.

För att vara aktuell som vikarie inom äldreomsorg måste du

  • Ha fyllt 18 år
  • Ha godkänd utbildning från vård-och omsorgsprogrammet/utbildningen, eller just nu studera inom området, alternativt fundera på att söka utbildning inom kort. Alternativt tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
  • Ha en god språkförståelse och ett tydligt svenskt språk, samt kunna uttrycka dig i skrift på svenska.

För arbete inom hemtjänst är det meriterande om du har körkort för bil med manuell växellåda.

Måltidsenheten

Måltidsenheten ansvarar för maten i våra förskolor och skolor och serverar cirka 2000 måltider per dag. Som timvikarie inom måltidsenheten innebär det att man har alla kommunens kök som arbetsplats och man utför alla förekommande arbetsuppgifter i såväl tillagnings- som mottagningskök. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kök samt din erfarenhet och kunskap, te.x tillagning av mat, bereda salladsbuffé,
servering och disk, städning och övrigt förekommande arbetsuppgifter i kök.

Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet och att du är självgående och har lätt för att samarbeta. Vill du jobba med oss behöver du vara:

  • Positiv och noggrann
  • Tycka att service är viktigt och har ett lösningsfokuserat arbetssätt
  • Ha en god förmåga att uttrycka dig på svenska, såväl i tal som skrift, samt förstår skriftliga instruktioner.
  • Då arbetet innebär kontakt med barn och elever krävs utdrag ur polisens belastningsregister.

Förskola, skola och fritidshem

I Vaxholm har vi fem kommunala förskolor, fyra kommunala F-6 skolor med tillhörande fritidshem och en kommunal högstadieskola. Vi söker kontinuerligt positiva och engagerade timvikarier till våra verksamheter.

Som timvikarie träffar du många barn och elever varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet.

Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens.

För arbete i förskola, skola och fritidshem krävs utdrag ur Polisens belastningsregister.

Förskola

I förskolan är det viktigaste att vara med barnen, att vara engagerad, och intresserad, fråga mycket och ta egna initiativ. Här arbetar du i ett arbetslag med flera pedagoger. I förskolan vistas du ute stora delar under dagen oavsett väder.

Skola

Som lärarvikarie leder du ensam eleverna utifrån den planering som finns. Det är viktigt att vara vuxen i klassrummet och inte kompis om du ska lyckas.

Som resursperson/barnskötare i skolan stöttar du upp läraren och hjälper elever utifrån behov.

Fritids

På fritids aktiverar du elever och barn utifrån den planering som pedagogerna gjort. Det viktigaste är att vara med eleverna och barnen och vara lyhörd för deras intressen. I denna verksamhet är utevistelsen lika betydande som verksamheten inne.