Vi jobbar i Vaxholms stad

I Vaxholms stad arbetar drygt 500 medarbetare med att på olika sätt göra skillnad för Vaxholms invånare. Här berättar några av dem om sitt arbete och hur det är att arbeta i Vaxholms stad.

Ulrika Bengsdotter Lind, administratör förskola, med följande citat: ”Här är det nära till beslut och jag blir lyssnad på.”
BIld på Daniel Plastrougi, lärare och mentor, med följande citat: ” Vi har bra förutsättningar och det märks i skolresultaten.”
Bild på Julia K Windäng, vårdbiträde inom hemtjänsten, med följande citat: ” Jag vet att vårt arbete förgyller mångas vardag och att vårt arbete är väldigt, väldigt viktigt.”
Bild på Isabelle Linnros, socialsekreterare, med följande citat: ”Vaxholm är för mig en känsla av samhörighet och gemenskap".
Richard Lerdell, byggprojektledare, med följande citat: "Arbetsmiljön i Vaxholm är enormt rogivande med gröna ängar och vattnet överallt".
Bild på Karin Ronder, lärare och mentor, med följande citat: "Om jag vill fortbilda mig finns ofta den möjligheten".
Bild på Michael Holmström, controller, med följande citat: ”Vaxholms stad kännetecknas av bra ledarskap och att det är högt i tak.”
José Mohamed Hossain, undersköterska hemtjänsten, med följande citat: "Inom vårt yrke måsta man ha hjärtat på rätt plats".