Stöd i att söka arbete

Vaxholms stad erbjuder stöd och vägledning till dig som är arbetssökande. Kommunen jobbar också med att matcha arbetssökande med lediga jobb hos lokala arbetsgivare.

Du kan få stöd att matcha dig mot den lokala arbetsmarknaden.

Stöd till arbetssökande

Jobbcoachen Clas-Henric Wallgren kan ge dig kostnadsfritt stöd till arbetssökande i kommunen. Du kan få praktisk hjälp med ansökningshandlingar, tips inför anställningsintervjuer och guidning gällande aktuell arbetsmarknad. Det ordnas också regelbundna rekryteringsträffar för att matcha arbetssökande med lediga jobb i kommunen.

Clas-Henric jobbar framför allt med klienter som är inskrivna i Vaxholms stad och nås på e-post: clas-henric.wallgren@vaxholm.se.

För arbetsgivare

Förutom stöd till arbetssökande hjälper Vaxholms stads jobbcoach också lokala företag med rekrytering. Arbetsgivare rekommenderas att initialt höra av sig till Clas-Henric som kostnadsfritt ger förslag på lokala arbetssökande som han arbetar med. Dessutom finns ett lokalt arbetsmarknadsnätverk som samarbetar för att ta fram lämpliga kandidater för tjänster i närområdet.

Förutom matchning ges också stöd i kontakten med Arbetsförmedlingen, när det exempelvis är aktuellt med subventionerade anställningsformer.

Kontaktinformation

Clas-Henric Wallgren, arbetsmarknadskoordinator och jobbcoach
Telefonnummer: 08-541 708 13
E-post: clas-henric.wallgren@vaxholm.se